Diensten LOTUS®-slachtoffer

Een LOTUS® slachtoffer vult elke opleidings- en herhalingsles aan! Uw cursisten oefenen hun vaardigheden namelijk actief met een professioneel slachtoffer en benaderen de realiteit zo optimaal mogelijk.

Op deze wijze zijn ze zo optimaal mogelijk voorbereid op situaties waarvan niemand hoopt dat ze die tegenkomen, maar waarvoor ze wel worden opgeleid. Als LOTUS® slachtoffer ben ik getraind in het grimeren en uitbeelden van letsels en ziektebeelden. Ik speel de rollenspellen met uw cursisten conform de leerdoelen die de instructeur opstelt.

Uw cursisten leren in dit proces hoe ze het slachtoffer moeten benaderen, welke vragen ze moeten stellen om tot een voorlopige diagnose te komen en daarop vervolgens te gaan handelen.

Het werken in een dergelijke praktijk situatie, heeft het voordeel dat de realiteit en de aangeleerde theorie  samensmelten. Dit alles verhoogt het niveau van de eerste hulp verleners, en deze zullen dan in de praktijk ook beter voorbereid zijn of haar eerste hulp kunnen verlenen.

Heeft u interesse in meer informatie, neemt u dan contact met mij op via info@bbtraining.nl of 06-17846560.