Over BB Training

Op 14 februari 2014 ben ik officieel begonnen met BB Training. Dit betekent heel concreet dat ik na ruim 20 jaar gewerkt te hebben als (internationaal) directiesecretaresse, nu dan echt van mijn hobby mijn werk heb mogen gaan maken!

Vlak voor de eeuwwisseling heb ik zelf mijn EHBO-diploma gehaald, simpel omdat ik niet wist wat ik moest doen in een noodsituatie en ik dat wilde leren. Van het een kwam het ander en ik belandde in de wedstrijdploeg van onze EHBO-vereniging. Nadat ik dit een paar jaar met heel veel plezier had gedaan ben ik begonnen met de opleiding tot Lotus-slachtoffer die ik naadloos heb opgevolgd door de EHBO-Instructeurs opleiding met als aanvullende modules Reanimatie-AED en Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK) en kinderreanimatie.

In mijn werk ben ik gedreven en gemotiveerd en mijn kracht ligt in het helder en eenvoudig uitleggen van levensreddende handelingen en bijbehorende theorie, afgewisseld met de nodige praktijkoefeningen. Ik vind het geweldig om te zien hoe cursisten (jong en oud) enthousiast worden bij het aanleren en/of herhalen van de stof. Dat ze begrijpen waarom ze moeten handelen volgens de bestaande protocollen.En dat ze snappen hoe alles in elkaar grijpt.

Mijn doel is het vergroten van de zelfredzaamheid van de cursist,  dat er meer grip is op een vervelende of noodsituatie en ook daadwerkelijk kan handelen. Niets doen is immers geen optie!

Heeft u vragen of wilt u graag iets meer weten? Neemt u dan contact met mij op via info@bbtraining.nl of 06-17846560.

 

Hartelijke groeten en tot snel!

Marjolein Plagge