Workshop middelbare school (onderbouw)

Wanneer wij lesgeven op de middelbare school kunnen wij een aantal lessen aanbieden, zoals een workshop, korte lesserie en een les Reanimatie/AED.

Tijdens een workshop van 2 uur maken we kennis met EHBO, en behandelen we de volgende onderwerpen: bewusteloosheid incl. stabiele zijligging, hersenschudding, nek- en wervelletsel, botbreuken en verstuikingen en we gaan luchtig in op verwondingen.

Tijdens een lesserie van 3 lessen behandelen we bovenstaande onderwerpen in theorie en praktijk in een klaslokaal en sluiten we af met een praktijkles in de gymzaal waarin we ook misschien nog tijd hebben om een introductie op reanimatie te gaan doen.

Heel geschikt voor een blokuur is de les Reanimatie en AED. Middelbare scholieren zijn oud genoeg voor deze les. Het is belangrijk voor onze samenleving dat zoveel mogelijk mensen deze technieken beheersen en weten toe te passen.

De workshop voor medewerkers  is een dankbare workshop. Niet alleen voor ons om te geven, maar ook voor de medewerkers. In deze praktisch ingestelde workshop krijgen zij de handvatten aangereikt om te kunnen handelen bij leerlingen en collega’s die flauwvallen, hyperventileren of spontaan bewusteloos raken.

Neem voor meer informatie contact op met BB Training via info@bbtraining.nl.