Reanimatie en AED

Wist u dat er per week 300 Nederlanders worden gereanimeerd buiten het ziekenhuis? En dat ook u hiermee ineens geconfronteerd kunt worden? Dan is het zaak om te weten wat u moet doen. Niets doen is immers geen optie!

U kunt in 1 avond of dagdeel leren hoe u moet reanimeren. En ook hoe dat nu werkt met een AED.

Privé: U wilt graag leren reanimeren en een AED bedienen, maar dan wel in een informele omgeving? En niet in een club of vereniging? Dat kan, en wel gewoon bij u thuis! Wel zo eenvoudig en ook in een veilige en vertrouwde omgeving. In 1 avond (of dagdeel) gaan we samen aan de slag en volgen we het theorieboekje van de Nederlandse Reanimatie Raad. En na deze les ontvangt u het Europees erkende Rode Kruis certificaat. Dus: overleg met uw buren, bel uw vriend(inn)en, bespreek dit op het schoolplein….kortom: kom bij elkaar en neem met mij contact op! Bel nu 06-17846560 voor meer informatie of mail naar info@bbtraining.nl.

Zakelijke aanvragen: ik train u en uw personeel graag in uw eigen locatie op een moment dat het u schikt. Als basis hanteren we dan het protocollenboekje van de Nederlandse Reanimatie Raad en na afloop van deze avond ontvangen al uw deelnemers een Europees erkend, Rode Kruis certificaat. Na een jaar plannen we dan samen een herhalingsles en samen zorgen wij dan voor een “hartveilige” werkomgeving. Bel nu 06-17846560 voor meer informatie of mail naar info@bbtraining.nl.