Eerste Hulp aan Kinderen (cursus)

Kinderen zijn geen mini-volwassenen. Dat is nogal makkelijk gezegd. Maar waarom dan niet? Zij hebben toch ook een hoofd, een hart, twee benen enzovoorts?

Nou, dat is een van de onderwerpen waar we mee beginnen in de cursus Eerste Hulp aan Kinderen. In 9 uur tijd behandelen we niet alleen alle levensreddende handelingen (zoals reanimatie inclusief AED, verslikking, actieve bloedingen) maar ook de volgende onderwerpen komen uitgebreid aan bod: huidwonden, brandwonden, verstuiking of botbreuk, stabiele zijligging, (insecten)steken en beten, verdrinking, allergische reacties en nog veel meer.

Deze cursus kunt u volgen in 3 avonden van 3 uur of 2 dagdelen van 4,5 uur. Bij aanvang krijgt u uw eigen cursusboek en oefenverbandmateriaal. Na afloop ontvangt u het Europees erkende Rode Kruis certificaat. Uiteraard plannen we jaarlijks een herhalingsles in zodat uw kennis en vaardigheden op peil blijft.

Deze cursus is uitermate geschikt voor ouders, leerkrachten, overblijfouders, gastouders en iedereen die met kinderen omgaat.

 

Neem voor meer informatie contact op via info@bbtraining.nl of 06-17846560.